Ver weg, dichtbij

Het kan! Ver weg zijn, en toch dichtbij huis blijven. Dat kan volgens mij alleen in Rotterdam. Mijn vakantieavontuur kan iedereen beleven en begint met een reis met de Waterbus.


Je kunt kiezen uit drie opstaphaltes: twee op noord en een op zuid. Alle drie brengen ze je in een vakantiestemming. Die bij de Erasmusbrug is mijn favoriet. Dan geniet je het langste van de reis over het water. 
Als je bij de SS Rotterdam bent, voel je je een echte reiziger. Het cruiseschip blijft liggen waar het ligt, maar jij vertrekt. 
Op het dek staan mensen je uit te zwaaien. Zij weten niet wat jouw eindbestemming is, en zwaaien jou een groot avontuur tegemoet. Vol enthousiasme zwaai je terug. Je hebt meteen het gevoel, dat je een wereldreis gaat maken.

Waar ik naartoe ga en wat ik beleven zal, kun je zaterdagochtend 1 augustus horen van 8 tot 9 uur bij het programma van Chris Natuurlijk.

En niet veel later kun je deze reis nog een keer – maar dan heel anders –  beleven op mijn blog.
Tot dan.