De expositie van de stArt Award bijna klaar voor vertrek

Zaterdagochtend liep ik door de Praxis. Dat was geen straf, de bouwmarkt is nog steeds een van mijn favoriete winkels. Voor de stArt Award expositie in st Petersburg had ik panelen nodig. Ik had geluk. Het was niet druk en Carlos begreep meteen wat de bedoeling was. De twee grootste platen populierentriplex werden zonder restanten verzaagd. Dat was hem nog nooit eerder gelukt, zei hij.
‘En,’ zei ik, ‘je hebt nu ook meegewerkt aan een tentoonstelling in Sint Petersburg!’

De volgende uitdaging is de werken zo in te pakken dat alles mee kan. Dat wordt nog een puzzel. De prints met de 50 raketten zijn samen meer dan 6 meter lang. Er zijn nog 3 reststroken om te verzagen. Het meest efficiënte is stroken van 1.50 meter lang, dat is nog net te hanteren.

Als de KLM medewerkers bij de bijzonder afwijkende bagage net zo behulpzaam zijn als Carlos van de Praxis dan komt het helemaal goed.